Iztēlojieties - Jūs organizējat pasākumu! Tā varētu būt, piemēram, ciemiņu uzņemšana lauku īpašumā, kāzu ceremonija jūras krastā vai brīvdabas koncerts, un, iespējams, uzņēmuma sporta spēles vai seminārs. Kā nodrošināt viesus ar sēdvietām un galdiem? Atbilde ir vienkārša – nomas mēbeles.

 

Galdu noma

Ir trīs veidu pasākumu nomas galdi - apaļie galdi sēdēšanai, taisnstrūra galdi sēdēšanai vai uzkodām un stāvgaldi.

Galdauti

Populārākā galdautu krāsa ir balta, bet pēdējā laikā modē arī askētiski pelēkie galdauti. Pasūtot galdu nomu, ir iespēja izvēlēties arī galdauta krāsu. Pievērsiet uzmanību galdauta izmēram, tam jānosedz galda kājas. Lai uzsvērtu pasākuma svinīgumu, brīvi stāvošiem uzkoda galdiem nereti izmanto “svārkus” vai “brunčus”, kas nosedz galda malu līdz pašai zemei. Savukārt stāvgaldiem galdauti mēdz būt divu veidu – elastīgie “zeķes” tipa vai nokarenie - klasiskie. Zeķes tipa galdauti ir īpaši ērti lietošanai ārā, jo tos nepurina vējš.
Kad galdu un galdautu izvēle ir veikta - laiks izvēlēties krēslus.

Krēslu noma

Pasākumiem telpās, kur sēdēšana ir paredzēta ilgāka – labāk izvēlēties krēslus ar polsterējumu. Šādi krēsli nemēdz būt salokāmi, taču tos var savienot, kārtojot vienu uz otra. Ar mazā izmēra kravas autobusu (piemēram, Volkswagen Transporter vai Renault Trafic) var piegādāt līdz 50 šāda veida krēsliem vienlaicīgi.
Ja pasākums nav pārāk ilgs vai notiek zem klajas debess – piemērotāka izvēle būs saliekamie koka vai plastmasas krēsli. Lietus gadījumā tie ātri izžūst. Piemēram, kāzu ceremonijai pie jūras, salokāmās mēbeles būs vislabākā izvēle, jo aizņem maz vietas un ir viegli pārvietojamas. Krēslu skaitu var viegli papildināt vai samazināt pēc vajadzības.

Galdu-noma.lv piedāvā arī mēbeļu piegādi līdz pasākuma vietai, un mazāku pasākumu gadījuma saliekamās mēbeles var pārvadāt gandrīz ar jebkuru Jūsu auto.